Erdoğan’ı hâlâ kandırıyorlar

Öngörüde bulunmak vizyon sahibi olmayı gerektirir. Bu, eldeki verilerin, “geçmişin ayak izlerinin” ve gelişmelerin seyri üzerinden tecrübeyle yapılır.

Öngörüde bulunmak vizyon sahibi olmayı gerektirir. Bu, eldeki verilerin, “geçmişin ayak izlerinin” ve gelişmelerin seyri üzerinden tecrübeyle yapılır.

“Müneccimlik” ancak akılla mümkündür. Önkoşulu; neden, nasıl, ne gibi soruları sormayı ve yanıtlarını bulmaya yani araştırmaya açık olmaktır...

“Alnı secdeye değenden zarar gelmez” ön kabulü; FETÖ’nün tehlikeli hedefini ve bu örgütün uluslararası bağlantılarını görmeyi engellemiştir.

FETÖ gerçeğini ülkemizde bir avuç aydın risk alarak açıklamıştır.

Çok gerilere gitmeyelim; FETÖ darbesinden bir yıl önce ısrarla darbe olacağını yazdık. Tek örnek vereyim. 3 Haziran 2015 tarihli yazımı hatırlatayım:

★★★

“Cemaat, Erdoğan’ı küresel dünyada yalnızlaştırdı ve uluslararası alanda fiilen olmasa da, fikren mahkum ettirdi. Bu arada... Erdoğan’ın kendisini iktidara getiren uluslararası oyunun kurallarını anlamayıp, -Çin’den füze almak ve Rusya ile yakınlaşmak gibi- çeşitli girişimlerde bulunması bunu kolaylaştırdı.

Batı’nın desteğini alan (CIA’nın kontrolünde olan) Cemaat’in şimdiki hedefi; Erdoğan’a siyaset sahnesini terk ettirmek!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İçerden bir ses 04 Eylül 2024 | 2.291 Okunma Asıl “züppe” kim 30 Ağustos 2024 | 1.811 Okunma İmamoğlu’na ne lazım 28 Ağustos 2024 | 2.141 Okunma CHP vizyonu 22 Ağustos 2024 | 1.943 Okunma Aklıma “diyaloglar” geldi 20 Ağustos 2024 | 1.584 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar