Ankara'da sıra dışı hareketlenmeler var! Bahçeli'den veliahtlık bekleyen siyasetçi!

Franklin Roosevelt'in "Politikada hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır." sözü, muhtemelen siyaset var oldukça alıntılanacaktır.Sözde modern dünya, siyaset mühendisliği kavramını...

Franklin Roosevelt'in "Politikada hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır." sözü, muhtemelen siyaset var oldukça alıntılanacaktır.

Sözde modern dünya, siyaset mühendisliği kavramını boşuna üretmedi. Matematiği olmayan bir mühendislik düşünülebilir mi?

Siyaset mühendisliği, siyasetçi için tenzil-i rütbe, utanacağı bir içsellik değildir. Buna rağmen, siyasetçilerin çoğu "hesapsız-kitapsız" görünmeyi daha üst bir ahlaki ilke olarak kabul ederler.

* * *

Hesap-kitap meselesini bu coğrafya biraz da anlamsız bir şekilde içten pazarlıklı olmayla eş değer gördüğü için kelimelere dökmekten imtina eder.

Liderlerin mitinglerde "Hesapsız- kitapsız geldim huzurlarınıza..." sözlerini çok işitmişsinizdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara'da sıra dışı hareketlenmeler var! Bahçeli'den veliahtlık bekleyen siyasetçi! 29 Haziran 2024 | 4.306 Okunma Ateş, MHP'li 3 yöneticinin zanlı olmasını isteyecek; MHP, Ateş'i öldüren kurşunun açısını soracak! 25 Haziran 2024 | 4.316 Okunma Devlet Bahçeli sordu: 'Sinan'ı kim vurdu?' Olcay Kılavuz: 'İntihar etmek istiyorum!' 23 Haziran 2024 | 8.430 Okunma Bahçeli'ye yakın Ülkücü Başkana Ateş cinayetini sordum: Bahçeli kriptodan şüpheleniyor! 19 Haziran 2024 | 4.750 Okunma Kıyamet senaryosu! İmamoğlu, CB Forsuna karşı mı çıktı? İnce buzda sert patinaj! 12 Haziran 2024 | 5.710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar