Ateş, MHP'li 3 yöneticinin zanlı olmasını isteyecek; MHP, Ateş'i öldüren kurşunun açısını soracak!

MHP, Ateş cinayetinin adli bir vaka olduğunu iddia ederken, Sinan Ateş cephesi, siyasi cinayet tezinde ısrarlı.Ateş davasına sayılı günler kalırken, her iki tarafın da mahkemeye sunacağı delil ve beyanlar da merak konusu oldu.*...

MHP, Ateş cinayetinin adli bir vaka olduğunu iddia ederken, Sinan Ateş cephesi, siyasi cinayet tezinde ısrarlı.

Ateş davasına sayılı günler kalırken, her iki tarafın da mahkemeye sunacağı delil ve beyanlar da merak konusu oldu.

* * *

Aldığım duyumlara göre; Ayşe Ateş'in avukatları, öncelikle Ateş cinayetine birden fazla kişinin katıldığını öne sürerek, bu davanın çete davası olarak görülmesini, cinayetin siyasi olduğu teziyle mahkemeden görevsizlik talep edecekler.

Ayrıca Ateş'in avukatları, iddianameye yansımamış bazı isimlerin, cinayetin talimat failleri olduğunu, bu faillerin halen partide üst düzey görev yaptığını iddia ederek, 3 önemli MHP'li ismin de iddianameye girmesini isteyecekler.

(*Ayşe Ateş'in avukatlarının iddia ettiği 3 ismi öğrendim ama bu süreçte isimleri zikretmenin, mahkemenin sağlıklı yürümesine engel olabileceğini düşündüğüm için yazmayacağım...)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Aydın'ın CB İttifakı! Bilim ve Din diyor ki; Kıyamet 2126'da! 01 Temmuz 2024 | 555 Okunma Ankara'da sıra dışı hareketlenmeler var! Bahçeli'den veliahtlık bekleyen siyasetçi! 29 Haziran 2024 | 4.495 Okunma Ateş, MHP'li 3 yöneticinin zanlı olmasını isteyecek; MHP, Ateş'i öldüren kurşunun açısını soracak! 25 Haziran 2024 | 4.321 Okunma Devlet Bahçeli sordu: 'Sinan'ı kim vurdu?' Olcay Kılavuz: 'İntihar etmek istiyorum!' 23 Haziran 2024 | 8.454 Okunma Bahçeli'ye yakın Ülkücü Başkana Ateş cinayetini sordum: Bahçeli kriptodan şüpheleniyor! 19 Haziran 2024 | 4.939 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar