Brütüs Konseyi mağduru Kemal Beyin dinleme önlemi! Erdoğan kurtarır mı?

Tek tek saymayayım ama genetik tarihimiz "Vur deyince, öldür!" örnekleriyle doludur.Her ne kadar yasa diplomatik unsurlarla çevrilse de sokak köpekleri dramı yaşayacağımızı, bu hareketin sokakları dalgalandırma potansiyeli...

Tek tek saymayayım ama genetik tarihimiz "Vur deyince, öldür!" örnekleriyle doludur.

Her ne kadar yasa diplomatik unsurlarla çevrilse de sokak köpekleri dramı yaşayacağımızı, bu hareketin sokakları dalgalandırma potansiyeli olduğunu anlıyoruz.

Mesele elbette bir can meselesi ama gezideki "Mesele sadece ağaç değil. Sen hala anlamadın mı? Hadi gel!" repliğinin sosyolojisinin halen diri olduğunu sahiden hiç kimse görmüyor mu?

* * *

Sokak köpeklerinin bazı insanlar gibi şuursuzca insanlara zarar verdiği doğru. Buna elbette bir çözüm bulunmalıydı ama böyle mi?

Oysa; kanaat önderleri, sanatçılar dahil onlarla kamuya açık sohbetler yapılarak "Hadi bi ucundan da siz tutun!" babacanlığında bir süreç yaşanabilirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP içinde bir klik toplantı yaptı; "Gerekirse Mansur Yavaş'ı hain ilan ederiz!" 08 Eylül 2024 | 180 Okunma Özgür Özel'in yayında ''Her akşam arkadaşlarla kafayı çekerim!'' sözü sansürlendi! 04 Eylül 2024 | 6.078 Okunma Ordu'nun kılıcı! Türkiye'ye bir cisim yaklaşıyor! Erdoğan, Babacan'la temasta! Peker! 02 Eylül 2024 | 5.252 Okunma İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Siz yeniden Genel Başkan, ben CB adayı olayım" imasında bulundu! 25 Ağustos 2024 | 2.627 Okunma Deccal geldi, Mehdi'yi bilmiyorum! Hz. Adem 7 bin yıl önce yaşadıysa, 10 bin yıllık öykü ne? 23 Ağustos 2024 | 6.178 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar