Deccal geldi, Mehdi'yi bilmiyorum! Hz. Adem 7 bin yıl önce yaşadıysa, 10 bin yıllık öykü ne?

İnsanlık ağır bir muhakeme zehirlenmesi yaşıyor. Bu zehirlenmede hiç birimiz masum değiliz, belki zehirlenmeye katkı da veriyoruz.Ateizm bir salgın hastalık gibi yayılıyor.Şüpheyi aklın zelzelesi, kalbin...

İnsanlık ağır bir muhakeme zehirlenmesi yaşıyor. Bu zehirlenmede hiç birimiz masum değiliz, belki zehirlenmeye katkı da veriyoruz.

Ateizm bir salgın hastalık gibi yayılıyor.

Şüpheyi aklın zelzelesi, kalbin çökmesi haline getirmek isteyen büyük, metodolojik ilerleyen kurumsal ve belki şeytani bir akıl var karşımızda.

Bu ateizm tufanına hamasetten uzak; vicdani, akli ve rasyonel bir yanıt  vermek zorundayız. Bu yazıyı kaleme almamın nedeni, gerçeği yalana boğdurmak isteyenlere itirazdır.

Aklın barajını patlatmak isteyenlere karşı, bu üzerimize gelen selden bir kişiyi de olsa kurtarmak mümkün olabilir mi?

Bunu arzu ettim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP içinde bir klik toplantı yaptı; "Gerekirse Mansur Yavaş'ı hain ilan ederiz!" 08 Eylül 2024 | 3.109 Okunma Özgür Özel'in yayında ''Her akşam arkadaşlarla kafayı çekerim!'' sözü sansürlendi! 04 Eylül 2024 | 6.095 Okunma Ordu'nun kılıcı! Türkiye'ye bir cisim yaklaşıyor! Erdoğan, Babacan'la temasta! Peker! 02 Eylül 2024 | 5.270 Okunma İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Siz yeniden Genel Başkan, ben CB adayı olayım" imasında bulundu! 25 Ağustos 2024 | 2.634 Okunma Deccal geldi, Mehdi'yi bilmiyorum! Hz. Adem 7 bin yıl önce yaşadıysa, 10 bin yıllık öykü ne? 23 Ağustos 2024 | 6.189 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar