Devlet Bahçeli sordu: 'Sinan'ı kim vurdu?' Olcay Kılavuz: 'İntihar etmek istiyorum!'

Tarih, 30 Aralık 2022...Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve akademisyen Sinan Ateş, akrabası Selman Bozkurt ile Ankara Çankaya Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456. Sokak'ta, bir aracın arkasına saklanan Eray...

Tarih, 30 Aralık 2022...
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve akademisyen Sinan Ateş, akrabası Selman Bozkurt ile Ankara Çankaya Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456. Sokak'ta, bir aracın arkasına saklanan Eray Özyağcı'nın kalleşçe silahlı saldırısına maruz kaldı.
Özyağcı tarafından sıkılan mermilerden birisi Bozkurt'a, beş mermi Ateş'e isabet etti. Sinan Ateş hastanede yapılan yoğun müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Türkiye o günden bu yana Ateş cinayetini tartışıyor.

* * *

Yakın zamanda gerçekleşen -11/06/2024-  Ayşe Ateş'in Erdoğan tarafından Külliye'de ağırlanması da Sinan Ateş odaklı tartışmaları alevlendirdi. İktidar ve MHP arasında bilek güreşine dönüşen bir süreç yaşandı.
Külliye'deki görüşmede Adalet Bakanı'nın olması; Ayşe Ateş'e 2 yakın koruma ve kapı önünde devriye arabası tahsis edilmesi “iktidar, Ateş cinayetinin üzerine gidecek” şeklinde yorumlandı.
Bu gelişmeler üzerine Bahçeli'nin partisinin durduğu noktayı işaret etmek adına, "Yanınıza CHP'yi de alıp üzerimize gelecekseniz, ittifaktan ayrılır, biz sizin üzerinize geliriz!" şeklinde anlaşılmaya müsait açıklaması gündeme geldi.
Bu açıklamadan sonra Erdoğan'ın "Beraberiz. Problem yok!" anlamına gelen sözleriyle birlikte, Cumhur İttifakı’nda şimdilik suların durulduğunu söyleyebiliriz.


* * *

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP'nin sınırlarını test etti. MHP de sınırlarını gösterdi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Aydın'ın CB İttifakı! Bilim ve Din diyor ki; Kıyamet 2126'da! 01 Temmuz 2024 | 3.584 Okunma Ankara'da sıra dışı hareketlenmeler var! Bahçeli'den veliahtlık bekleyen siyasetçi! 29 Haziran 2024 | 4.565 Okunma Ateş, MHP'li 3 yöneticinin zanlı olmasını isteyecek; MHP, Ateş'i öldüren kurşunun açısını soracak! 25 Haziran 2024 | 4.322 Okunma Devlet Bahçeli sordu: 'Sinan'ı kim vurdu?' Olcay Kılavuz: 'İntihar etmek istiyorum!' 23 Haziran 2024 | 8.491 Okunma Bahçeli'ye yakın Ülkücü Başkana Ateş cinayetini sordum: Bahçeli kriptodan şüpheleniyor! 19 Haziran 2024 | 4.971 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar