Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Aydın'ın CB İttifakı! Bilim ve Din diyor ki; Kıyamet 2126'da!

Bir süre önce “Kıyametin tarihi belirlendi.” başlıklı haber ilgimi çekti.Bırakın yılı; kıyametin ay ve gününün bile verildiği haber şöyleydi: “Herkesin merak ettiği kıyamet...

Bir süre önce “Kıyametin tarihi belirlendi.” başlıklı haber ilgimi çekti.
Bırakın yılı; kıyametin ay ve gününün bile verildiği haber şöyleydi: “Herkesin merak ettiği kıyamet günü, sonunda açıklandı: 14 Ağustos 2126.

İngiliz-Avustralya Rasathanesinde görevli tanınmış gökbilimci Duncan Stell, üç mil genişliğindeki Swift Tuttle adlı bir kuyruklu yıldızın saniyede 37 mil hızla üzerimize geldiğini ve hesaplanan tarihte, bir milyon nükleer bombadan daha etkili bir patlamayla yeryüzüne çarpacağını açıkladı.

Okudum, içimden "olabilir." diye geçirerek fazla önem atfetmedim...
Bir süre sonra kıyametle ilgili başka bir haber daha gözüme ilişti.

* * *

Üstelik bu haber kıyameti daha da yakınlaştırmıştı;
Alman Bild Gazetesi'nin, manşetten verdiği bilgiye göre, bilim adamları yine kıyamet uyarısı yapıyorlardı.

Bunlardan BBC’ye konuşan Prof. Sir David King, “Eğer dünyanın bu kötü gidişi daha da hızlanmazsa, bize geriye sağ salim yaşayabileceğimiz 60 yıl kalıyor.” demiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Aydın'ın CB İttifakı! Bilim ve Din diyor ki; Kıyamet 2126'da! 01 Temmuz 2024 | 4.780 Okunma Ankara'da sıra dışı hareketlenmeler var! Bahçeli'den veliahtlık bekleyen siyasetçi! 29 Haziran 2024 | 4.775 Okunma Ateş, MHP'li 3 yöneticinin zanlı olmasını isteyecek; MHP, Ateş'i öldüren kurşunun açısını soracak! 25 Haziran 2024 | 4.324 Okunma Devlet Bahçeli sordu: 'Sinan'ı kim vurdu?' Olcay Kılavuz: 'İntihar etmek istiyorum!' 23 Haziran 2024 | 8.526 Okunma Bahçeli'ye yakın Ülkücü Başkana Ateş cinayetini sordum: Bahçeli kriptodan şüpheleniyor! 19 Haziran 2024 | 4.975 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar