“Gizli Protokol!”

“NATO, bugün her zamankinden daha güçlü! 1949’dan beri barışı koruyoruz.”***Birleşik Haydutlar Devleti ABD’nin bir tür “Ayaklı Mumya” Başkanı Biden; bu sözleri NATO’nun 75. Yıl...

“NATO, bugün her zamankinden daha güçlü! 1949’dan beri barışı koruyoruz.”

***

Birleşik Haydutlar Devleti ABD’nin bir tür “Ayaklı Mumya” Başkanı Biden; bu sözleri NATO’nun 75. Yıl zirvesinde fışkırttı!

Hiç utanmadan barıştan söz edebilen bu Barbar Joe, Gazze’de süren soykırımın suç ortağıdır.

YAMAN ÇELİŞKİ

Soykırımcı Biden, Washington’daki NATO Zirvesi’nde “ABD yapımı F-16’lar, bu yaz Ukrayna semalarında olacak” diye babalandı.

Rusya’nın Ukrayna’daki işgaline karşı konuşlanan ABD; işgal altındaki Filistin topraklarında Siyonist İsrail’in hamiliğini yapıyor.

***

Terör Devleti İsrail’in Gazze’deki soykırımda kullandığı silahların büyük çoğunluğu ABD’den yollanıyor.

BİRLEŞİK PALAVRALAR

NATO’nun yetmiş beş senedir “barışı koruduğu” palavrası bir yana…

ABD’nin lokomotifliğindeki NATO…

Hem savaşların mühendisidir; hem de Gayrı Nizami harbin derin karargâhıdır.

***

NATO’nun lokomotifi Haydut Devlet ABD, uluslararası terörün de kaynağıdır.

On yıllar boyunca, dünyanın dört bir yanında ters manyel yöntemle kan döken “kontra” terör örgütlerini “inşa eden” de ABD’dir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir X’ten, bir diğer X’e: Batı Cephesi’nin mutemet borazanları 06 Eylül 2024 | 363 Okunma İsrail’e bağlılık yemini edenler, gözleri nasıl bağlıyor? 04 Eylül 2024 | 451 Okunma İntikam yemeği “soğuk” yenir... 03 Eylül 2024 | 1.008 Okunma İmamson’un medyadaki askerleri “yavaş yavaş” taarruza geçiyor 30 Ağustos 2024 | 1.901 Okunma CHP’nin “Kara Kutusu” kim? 28 Ağustos 2024 | 1.930 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar