Kuklaları oynatan Derin Kuklacılar?

“Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp aynı zamanda Emniyet ve Yargı içine yuvalanmış Soysuz ve Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülüyor.Bu kan içen vampirlerin...

“Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp aynı zamanda Emniyet ve Yargı içine yuvalanmış Soysuz ve Kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülüyor.

Bu kan içen vampirlerin aklını başına alması, etrafımızda iftira ve ihanet duvarı örmeye kalkışmalarının ağır sonuçları olacağını bilmeleri, akıbetleri için de 15 Temmuz gecesine dikkatle bakmaları ikaz ve ihtarımdır.

Ayranımızı kabartmasınlar, sabrımızı taşırmasınlar. Maşa kullanıp sütre gerisine saklananların hepsini takip ediyoruz.

Olan biten bütün kanun dışı irtibat ve ilişki ağlarının farkındayız.”

***

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bu sözleri, FETÖ’nün 17-25 Aralık benzeri bir Emniyet ve Yargı Darbesi hazırlığı yaptığına dikkat çekiyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir X’ten, bir diğer X’e: Batı Cephesi’nin mutemet borazanları 06 Eylül 2024 | 363 Okunma İsrail’e bağlılık yemini edenler, gözleri nasıl bağlıyor? 04 Eylül 2024 | 451 Okunma İntikam yemeği “soğuk” yenir... 03 Eylül 2024 | 1.008 Okunma İmamson’un medyadaki askerleri “yavaş yavaş” taarruza geçiyor 30 Ağustos 2024 | 1.901 Okunma CHP’nin “Kara Kutusu” kim? 28 Ağustos 2024 | 1.930 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar