Ekrem İmamoğlu İçin tek sorun istinaf kararı mı?

Ekrem İmamoğlu’nun, YSK üyelerine “Ahmak” dediği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldığı bir davası var. İstinafta bekliyor.CHP Genel Merkezi’nde davayı izlemek üzere Genel Başkan...

Ekrem İmamoğlu’nun, YSK üyelerine “Ahmak” dediği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldığı bir davası var. İstinafta bekliyor.

CHP Genel Merkezi’nde davayı izlemek üzere Genel Başkan Yardımcıları ve Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın başkanlığında bir birim oluşturuldu.

Genel Merkez heyeti ile Ekrem İmamoğlu’nun avukatları bir araya gelerek istinaf kararı öncesinde bir eylem planı, yol haritası çizmeye çalışıyor.

Sosyalist Enternasyonal toplantısı için ABD’ye giden Sayın Özel yasak kararı çıkarsa hemen Türkiye’ye döneceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu için ilk karar çıktığında o günlerde CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu Almanya’daydı. Kılıçdaroğlu yurda dönünceye kadar Ekrem İmamoğlu ile Meral Akşener, Saraçhane’de sahne almışlardı. Ablası Meral Akşener, İmamoğlu’nu bağrına basarak teselli etmişti.

Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığını ilan etmek için mi siyasi yasak kozunu kullanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu İçin tek sorun istinaf kararı mı? 26 Eylül 2024 | 13.373 Okunma Gazze’ye ve Gazzeli’lere karşı olmak insanlık suçudur 25 Eylül 2024 | 4.359 Okunma Hukuk Sistemi Namuslu Vatandaşı Koruyamamaktadır 24 Eylül 2024 | 7.156 Okunma Narin'e ne oldu gerçeği bilen var mı? 23 Eylül 2024 | 10.778 Okunma Adalet Narin için tecelli eder mi? 20 Eylül 2024 | 5.617 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar