FETÖ yöntemi çevrimiçi

Kaset kumpası bilindik ve ahlaksız bir yöntem…Siyasette, sosyal hayatta ve özel hayatta sıkça kullanılıyor. Mücadele etmek yerine kaset çekmek daha kolaylarına geliyor.Yakın tarihte rahmetli Deniz Baykal’a kaset...

Kaset kumpası bilindik ve ahlaksız bir yöntem…

Siyasette, sosyal hayatta ve özel hayatta sıkça kullanılıyor. Mücadele etmek yerine kaset çekmek daha kolaylarına geliyor.


Yakın tarihte rahmetli Deniz Baykal’a kaset çekilmişti yerine Kılıçdaroğlu getirilmişti. Bu kasetle birlikte CHP’nde eksen kayması yaşanmıştı. Ulusalcı diye bildiğimiz CHP kaset sonrası bölücü HDP’ye dönüşmüştü. Irak-Suriye tezkerelerinde, Libya tezkeresinde HDP ile hareket etmişti. Zeytin Dalı operasyonuna “Afrin’de ne işimiz var?” diyen Kılıçdaroğlu’nu görmüştük. Bu çıkış sonrası Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kandil Kılıçdaroğlu’nu desteklemişti.


Öyle ki Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbe girişimine, “Kontrollü Darbe” dedi. FETÖ’nün şantaj-montaj ses kasetlerini Meclis kürsüsünden dinletti. FETÖ’cülerin firari olanlarını CHP Genel Merkezi’nde ağırladı. Hatta CIA operasyonu olan MİT TIR’ları görüntülerinin CHP Genel Merkezi’nden servis edildiği günleri gördük, yaşadık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esas Meseleye Odaklanalım 06 Eylül 2024 | 1.114 Okunma No matter where you take the damage, it's profitable 05 Eylül 2024 | 1.478 Okunma Siyaset Bu Her Şey Mübah 04 Eylül 2024 | 1.348 Okunma İşte Türkiye’nin Gururu Kadınlar 03 Eylül 2024 | 615 Okunma Kılıçdaroğlu Suçu ve Suçluyu Övdü mü? 02 Eylül 2024 | 1.379 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar