Her an öldürülme tedirginliğiyle yaşamaktan bıktık

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, kendisinin ölümle tehdit edildiğini ifade etti. “Her an...

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, kendisinin ölümle tehdit edildiğini ifade etti. “Her an öldürülme tedirginliğiyle yaşamaktan bıktık!" ifadelerini kullandı.

Ayşe Ateş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, "Geleni görmüyor musunuz? Bunlar ne güvenlik güçlerinden ne de adaletten korkuyor. Hukuken gereği yapılsın" dedi.

Genç bir kadın, cinayete kurban giden eşi için her şeyi hatta ölümü göze alarak adalet arıyor.

Ayşe Ateş 1,5 yılda fiziksel olarak eridi, bunu görmemek imkânsız. Fakat cesareti ve kararlığı bir o kadar büyüdü. Bu cesur ve genç kadına meydan okuma haddini kendinde görenler için gereken yapılmalıdır. Aksi taktirde bu milletin feraset, irfan ve vicdan sahibi halkı gerekeni yapacaktır.

Ayşe Ateş “ölmekten korkuyorum” diyor.

Ölüm Ayşe Ateş’i bulmadan,

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sağ seçmende yeni bir CHP algısı oluşuyor 04 Ekim 2024 | 3.946 Okunma İmamoğlu’nun sorunları bitmek bilmiyor 03 Ekim 2024 | 4.168 Okunma “Süper Güç” ABD’nin Amacı İran Üzerinden Bölgeyi Kontrol Etmek 02 Ekim 2024 | 6.176 Okunma Artık şişeden cin çıkmıyor cinin babası şeytan çıkıyor 01 Ekim 2024 | 3.276 Okunma Şia rejimi=Siyonizm 30 Eylül 2024 | 5.892 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar