Klasik CHP İşte Yola Çıkılmaz, Yolda Bırakır…

31 Mart Yerel seçimlerinde elde ettiği başarı CHP’si ve Genel Başkanı Özgür Özel tarafından oldukça vakur bir şekilde karşılandı diye düşünürken bu siyasi rüya üç...

31 Mart Yerel seçimlerinde elde ettiği başarı CHP’si ve Genel Başkanı Özgür Özel tarafından oldukça vakur bir şekilde karşılandı diye düşünürken bu siyasi rüya üç ayda sonlanma noksanına geldi. Özel’in siyaseten yaptığı "normalleşme" çıkışı doğruydu. Özgür Özel gerçek manada devlet adamı gibi davrandı. Seçim sonrası ilk ziyaret edilecek ülkeler için Kıbrıs ve Azerbaycan’a karşı söylemleri Özel’in duruşunu mühürlemişti.

Ama ne yazık ki bu duruş ve söylem sadece 3 ay sürebildi. Devam edemedi. Ayakta duramadı yıkıldı.

Klasik, bilindik CHP işte, hemen eski rolüne geri döndü. Özel’in baskı ve zorlamayla bu noktaya geldiği yapılan açıklamadan da belli.
"Bugünden 1,5 yıl sonrası bir erken seçimi olası görüyorum. İstiyor muyum, gelecek hafta olsun istiyorum."
Özel'in bu çıkışında Yılmaz Özdil'le girdiği tartışma ve o tartışmanın nedeni olmalı.

Özdil, yerel seçimden birinci çıkan Özel'in erken seçim istememesini hazmedemedi.

Özdil, CHP Genel Başkanı Özel'e hakaret etme hakkını kendinde bulacak kadar ileri gitti.
Özdil, Özgür Özel’e; "Özgür Özel'in CHP tarihinin en çapsız genel başkanı olduğunu söylüyorum. Bu koltuğa yakışmıyor." Dedi.

Yetmedi…
"'Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan' dediğim için, 'AKP'nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim." Dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bulurlanarak Vicdanlar Yalnız Adalet Öksüz Bırakılamaz!!! 02 Temmuz 2024 | 240 Okunma Klasik CHP İşte Yola Çıkılmaz, Yolda Bırakır… 01 Temmuz 2024 | 937 Okunma AK Parti içindeki azınlıklar suyu bulandıramaz çünkü kaynak sağlam 28 Haziran 2024 | 2.063 Okunma Maaş aldığın yere saygı duyacaksın 27 Haziran 2024 | 1.210 Okunma Land Of The Dead… 26 Haziran 2024 | 658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar