Siyasetçilerin her yerde konuşma arzusu ne kadar doğrudur?

Soykırımcılar ve katiller tarafından şehit edilen Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenaze töreninde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet...

Soykırımcılar ve katiller tarafından şehit edilen Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenaze töreninde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz konuşma yapıyor.

7 Ekim’den bu yana devam eden katliamların hesabının sorulacağını ifade ediyor.

TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, konuşmasında şunları söylüyor:

“Ayşenur evladımız bundan sonra bütün milletimizin evladıdır. Bütün insanlık aleminin mahşeri vicdanının temsilcisidir. Mekânı cennet olsun. Allah nur içinde yatırsın.”

“Şehitlerle, nebilerle, Sıddıklarla birlikte kendisini cenneti alada karşılasın, ağırlasın.”

“Hüznümüz büyük, hüznümüzü ifade edecek söz bulamıyoruz. Bütün siyasi partilerimizin, farklı kanaat gruplarının temsilcilerinin burada olduğunu biliyoruz. Hep beraber, 85 milyon şehidimize sahip çıktık ve bunu bir milli şehit olarak Türkiye’nin milli davası olan Filistin davasının önemli bir alevi, işareti, sembolü olarak Ayşenur evladımıza sahip çıkıyoruz. Bugün inşallah onu burada güzel, temiz vatan toprağında şehit bedenini toprağa tebliğ edeceğiz!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Organize işler devam ediyor 18 Eylül 2024 | 5.435 Okunma İnsanlık öldü onu biz öldürdük 17 Eylül 2024 | 3.687 Okunma Siyasetçilerin her yerde konuşma arzusu ne kadar doğrudur? 16 Eylül 2024 | 3.886 Okunma Narin ne görmüş olabilir? 13 Eylül 2024 | 6.646 Okunma 12 Eylül darbesinin sene-i devriyesi 12 Eylül 2024 | 4.366 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar