Soykırımcı küstah Katz!

srail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, X hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan hadsiz mesajını görünce, MİT’in Mossad ajanlarına yönelik yaptığı operasyonlar geldi...

srail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, X hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan hadsiz mesajını görünce, MİT’in Mossad ajanlarına yönelik yaptığı operasyonlar geldi aklıma.

Katz, “Erdoğan, İsraillilerin öldürülmesi için Hamas terör örgütüne silah ve para yardımında bulunuyor. İsrail iç güvenlik servisi Shin Bet, Zeit Üniversitesi öğrencisi olan Hamas terör hücresi elemanlarını ele geçirdi. Ele geçirilenler Hamas’ın Türkiye’de karargâhı var ve bu karargâhtan komuta ediliyor. Yakalanan teröristler askeri eğitim, silah ve binlerce dolarla İsrail’de terör saldırısı yapmayı planlıyorlardı. Erdoğan, radikal ve antisemit bir ideoloji uğruna Türkiye’yi terör destekçisi bir ülke haline getirip İran’ın başını çektiği şer eksenine yaklaştırıyor.” Dedi.

2009’dan bu yana soykırımcı-terörist İsrail, Türkiye’yi İran’la yakınlaşmakla suçluyor.

Türkiye’de kullandığı Fethullahçı Terör Örgütü üyesi savcı ve polisler üzerinden Selam Tevhit Operasyonu gibi soruşturmalar üzerinden devlet ve hükümet yetkililerinin telefonlarının dinlenmesi de eskiye dayanıyor.

Kumpas operasyonları o günden bugüne kadar devam etti ve ediyor.

İsrail, Türkiye’ye yönelik iftira kampanyasını yeniden alevlendirecek. Hazırda bekleyen vatan hainleri de rol alacak bu kampanyada.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esas Meseleye Odaklanalım 06 Eylül 2024 | 1.114 Okunma No matter where you take the damage, it's profitable 05 Eylül 2024 | 1.478 Okunma Siyaset Bu Her Şey Mübah 04 Eylül 2024 | 1.348 Okunma İşte Türkiye’nin Gururu Kadınlar 03 Eylül 2024 | 615 Okunma Kılıçdaroğlu Suçu ve Suçluyu Övdü mü? 02 Eylül 2024 | 1.379 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar