Enflasyonun sosyolojisi

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracABD-Çin arasındaki teknoloji savaşı, ticari korumacılık, siyonist küresel şirketlerle Rusya, ABD ve batılı devletlerin tepiştiği Ukrayna ve Gazze’deki...


https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/trac

ABD-Çin arasındaki teknoloji savaşı, ticari korumacılık, siyonist küresel şirketlerle Rusya, ABD ve batılı devletlerin tepiştiği Ukrayna ve Gazze’deki ateş, jeopolitik gerilimler başta olmak üzere, dünya ekonomisinde ve sosyolojisinde kırılganlıklar yüksek seyrediyor.

Çin, emlak sektöründeki kriz ve Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine yaptığı örtülü asimilasyon nedeniyle iç sorunlarıyla sıkıntılı.

Avrupa Merkez Bankası’nın faiz indirimlerine başlaması, ABD’de Fed’in ilk indirimin yaklaştığı yönündeki son mesajları piyasalarda önemli bir iyimserliğe yol açsa da dünya ekonomisinin bir süre daha geçmiş dönem ortalamalarının altında büyümesi bekleniyor.

Euro...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Beni sevmek zordur” dedi 15 Eylül 2024 | 219 Okunma Devlet babalığını yapacak 11 Eylül 2024 | 55 Okunma Enflasyonun sosyolojisi 08 Eylül 2024 | 80 Okunma Kiracının kızı 04 Eylül 2024 | 210 Okunma Konkordato 01 Eylül 2024 | 93 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar