iPhone telefonlara sızan ikinci İsrailli şirket

İsrail’in Lübnan’da telsiz ve çağrı cihazlarını uzaktan patlatmasıyla telefon başta olmak üzere üretilen bütün akıllı cihazların ne kadar tehlikeli bir silaha...

İsrail’in Lübnan’da telsiz ve çağrı cihazlarını uzaktan patlatmasıyla telefon başta olmak üzere üretilen bütün akıllı cihazların ne kadar tehlikeli bir silaha dönüştürülebileceğini öğrendik.

Telsiz ve çağrı cihazlarını uzaktan patlatabilen karanlık güçler cebimizdeki akıllı telefonu da kapalı iken dinleyebilir, patlatabilir.

Bu uzaktan kontrollü siber terör saldırısıyla şunu da gördük; Boykot ettiğimiz küresel şirketler de İsrail kadar tehlikeli ve acımasız.

Zaten açıktan destek vererek, “Çocukları öldür destek bizden” diyecek kadar insanlıktan uzak olduklarını Gazze’deki soykırımda gösterdiler.

**

Haber bize 2022 Şubat ayında medyada yayınlanan bir haberi hatırlattı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
iPhone telefonlara sızan ikinci İsrailli şirket 22 Eylül 2024 | 37 Okunma Arkadan mı gideceğiz yeni bir yol mu açacağız 18 Eylül 2024 | 115 Okunma “Beni sevmek zordur” dedi 15 Eylül 2024 | 236 Okunma Devlet babalığını yapacak 11 Eylül 2024 | 56 Okunma Enflasyonun sosyolojisi 08 Eylül 2024 | 83 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar