Eyvah, anlaştılar!

Dün Meclis’te gören gözler için çok acayip şeyler yaşandı. MHP lideri Bahçeli, teröristbaşı diyerekten de olsa Öcalan’a seslendi: “Türkiye’ye getirilirken ‘her türlü hizmete...

Dün Meclis’te gören gözler için çok acayip şeyler yaşandı. MHP lideri Bahçeli, teröristbaşı diyerekten de olsa Öcalan’a seslendi:

“Türkiye’ye getirilirken ‘her türlü hizmete hazırım’ diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse, hiçbir şart altında beklemesin, aklından dahi geçirmesin. Kana değil kardeşliğe susadıklarını göstersinler.”

Sonra DEM’e uzattığı elin bir kere daha arkasında durdu:

“Uzattığım el, hesapsız bir eldir. Uzattığım el, samimi ve iyi niyetli bir eldir. Uzattığım el, Türkiye’de birleşelim, Türk milletinde kenetlenelim tebliğidir. Günlerdir uzattığım elden farklı sonuçlar çıkarıp uyduruk yorumlar yapanlar elbette yanılgının ve yanlışın pençesine düşmüştür. Elimi vatan, millet ve devlet için uzattığımı, dışarıda sert rüzgarlar eserken içimizde barışsever ve hoşgörülü bir havanın olmasını gönülden istediğimi herkesin bilmesinde yarar olacaktır. Biz elimizi bir süreç için değil, kardeşlik ve kaderdaşlık için uzatırız.”

Ardından Bahçeli’yle Meclis’te tokalaşan DEM Parti eşbaşkanı Tuncer Bakırhan kürsüye çıktı. Günlerdir amaç anayasa...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eyvah, anlaştılar! 16 Ekim 2024 | 2.163 Okunma Bahçeli, yerli De Klerk olabilir mi? 12 Ekim 2024 | 1.905 Okunma Bahçeli’nin uzanan eli 09 Ekim 2024 | 2.094 Okunma Belki de çürümüyoruz, duyarlılığımız artıyor 07 Ekim 2024 | 933 Okunma İstanbul ilçe de yapılacak mı? 05 Ekim 2024 | 398 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar