Komşu evin yangınında yumurtasını pişirmek…

Orman yangını, olimpiyat oyunları, Avrupa’daki seçimler, trafik kazası ya da futbol maçı… Türkiye’de bütün kamuya malolmuş bütün tartışmalar kısa bir süre sonra Türkiye iç siyasi...

Orman yangını, olimpiyat oyunları, Avrupa’daki seçimler, trafik kazası ya da futbol maçı… Türkiye’de bütün kamuya malolmuş bütün tartışmalar kısa bir süre sonra Türkiye iç siyasi tartışmaları tarafından yutuluyor.

Her konu kendi mecrasında birkaç saat tartışıldıktan sonra mevcut derin kutuplaşmanın bir malzemesine dönüştürülerek konuşuluyor.

Bu herkesi kahreden Narin’in başına gelen felaket sonrası da böyle oldu.

Hemen en başından itibaren bu vahşetin faillerini herkes kendine düşman olarak bellediği ötekisinde, kafasındaki mutlak kötüde aramaya çalışıyor.

Narin’in kaybolma hikayesinin ilk cümlesinden itibaren başladı bu fırsatçılık.

Diyarbakır Bağlar’a bağlı Tavşantepe Köyü’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Kuran Kursu’ndan çıktıktan sonra ortadan kaybolmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Önyargılar, sızıntılar ve medya katile yardım mı ediyor? 16 Eylül 2024 | 1.978 Okunma Neden bir AK Parti’ye ihtiyaç var? 14 Eylül 2024 | 1.554 Okunma Komşu evin yangınında yumurtasını pişirmek… 11 Eylül 2024 | 765 Okunma O yemini ettiren bir dönem birincisi... 07 Eylül 2024 | 4.742 Okunma Genç subaylar neden yine rahatsız oldu? 04 Eylül 2024 | 1.936 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar