“Mağdur şahıs Türk değil”

Son yıllarda yerel haberler sosyal medyadan özellikle de Instagram üzerinden paylaşım yapan haber hesaplarından izleniyor.İl ve ilçe adlarının “Takip”, “son dakika” gibi isimler aldığı bu hesaplar anlık...

Son yıllarda yerel haberler sosyal medyadan özellikle de Instagram üzerinden paylaşım yapan haber hesaplarından izleniyor.

İl ve ilçe adlarının “Takip”, “son dakika” gibi isimler aldığı bu hesaplar anlık olarak şehirlerdeki havadisleri video ve fotoğraflarla paylaşıyor.

Tabii gazetecilik standartları düşük, yorumun önde olduğu hesaplar bunlar.

İşte onlardan Kayseri’de çokça var. Binlerce takipçileri var, insanlar şehirlerinde olan biteni bu anlık hesaplardan izliyor.

Bundan beş gün önce Kayseri’deki o hesaplar şöyle bir haber geçti:

“Kayseri'de kar maskesi takan M.K. (56) takip ettiği yüzde 90 zihinsel engelli kadına cinsel saldırıda bulundu. Yaşanan cinsel saldırı olayı da güvenlik kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan şahıs emniyete götürüldü.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boz değil, sarışın bir kurt... 06 Temmuz 2024 | 14 Okunma “Mağdur şahıs Türk değil” 03 Temmuz 2024 | 1.941 Okunma “Başardık oğlum” 01 Temmuz 2024 | 1.050 Okunma Ekonomide popülizm sırası muhalefette mi? 24 Haziran 2024 | 748 Okunma Polis dini koruyabilir mi? 22 Haziran 2024 | 502 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar