Özal suikastına benziyor evet ama...

Trump’a suikast girişimi aynı anda pek çok kişinin aklına 1988’de Turgut Özal’a suikast girişimini getirdi.Özal, ANAP’ın kongresinde tam da kaçakçılarla mücadeleden bahsederken ve “buyur...

Trump’a suikast girişimi aynı anda pek çok kişinin aklına 1988’de Turgut Özal’a suikast girişimini getirdi.

Özal, ANAP’ın kongresinde tam da kaçakçılarla mücadeleden bahsederken ve “buyur kardeşim” dediği anda 30 yaşındaki Kartal Demirağ, silahını çıkarıp ateş açmıştı.

Kaçak göçmenlerle ilgili konuşurken vurulan Trump kulağından, Özal ise parmağından yaralandı.

Trump anlık bir baş hareketiyle, Özal önündeki mikrofon sayesinde kurtuldu.

Özal, suikasttan sonra ayağa kalkıp partililere “Allah’ın verdiği ömrü onun isteğinden başka alacak yoktur” dediğinde aralarında Rize ANAP yöneticisi babamın da olduğu kalabalık delirmişçesine bağırıyordu.

Trump da suikasttan sonra ayağa kalktı ve yüzü kan içindeyken yumruğunu havaya kaldırıp “Fight” (Savaşın) diye bağırdığında taraftarları çuşu huruşa geldiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O yemini ettiren bir dönem birincisi... 07 Eylül 2024 | 4.330 Okunma Genç subaylar neden yine rahatsız oldu? 04 Eylül 2024 | 1.903 Okunma Normalleşmeden anormalleşmeye... 02 Eylül 2024 | 1.976 Okunma Kocatepe’deki o fotoğrafı Sovyet ajanı mı çekti? 31 Ağustos 2024 | 25 Okunma Bombalanan Gazze’ye vapur turları düzenleyen bir “Kutsal İşgal”cilik 26 Ağustos 2024 | 641 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar