Avrupa’nın ‘Bozkurt’ korkusu

PKK’lı, FETÖ’cü, DHKP-C’li teröristlerin hamisi Avrupa…Senelerdir Türk milliyetçilerini suç örgütü, hatta terörist sınıfına sokmaya çalışıyor.Almanya’nın arka...

PKK’lı, FETÖ’cü, DHKP-C’li teröristlerin hamisi Avrupa…

Senelerdir Türk milliyetçilerini suç örgütü, hatta terörist sınıfına sokmaya çalışıyor.

Almanya’nın arka bahçesi Avusturya, 2019’da yaptı bu ikiyüzlülüğü.

Bunlar sözde özgürlükler ülkeleri ya!...

İslam’ı çağrıştıran flama ve işaretlerle birlikte, Türk’ün sembolü ‘bozkurt’ işaretini de yasakladı, yapanlara 1 ay hapis ve para cezasını kanunlaştırdı.

Abisi Almanya ve diğer birkaç ülke daha benzer girişimleri defaatle gündemine taşıdı, ancak henüz resmîleştiremedi.

İşte bu Avusturya’ya iki gol atarak Avrupa Şampiyonası’ndan eleyen millî futbolcumuz Merih, gol sevincini Türk’ün sembolü Bozkurt işareti ile gösterince Avrupa zehir yemiş köpek hâllerine büründü.

Şampiyonaya ev sahipliği yapan Almanya’nın İçişleri Bakanı UEFA’ya şikâyette bulundu, Ceza Kurulu Başkanı Avusturyalı (ve büyük ihtimalle Yahudi) Thomas Partl olan UEFA, örneği görülmemiş biçimde Merih’e iki maç cezayı yapıştırdı.

Bu kişi, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) eski Başkanı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçlı mesajda 28 Şubat ve FETÖ izi 08 Eylül 2024 | 3 Okunma Akdeniz’de dağılan Mısır ‘sisi’ 05 Eylül 2024 | 1.725 Okunma Acil meselemiz; işçilik 01 Eylül 2024 | 120 Okunma Boyalı ev zencileri 08 Ağustos 2024 | 1.688 Okunma Samimiyetinizi görelim 04 Ağustos 2024 | 99 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar