Heniyye suikastında verilen mesaj

Suriye’de, Ukrayna’da, Gazze’de olduğu gibi…“Gün gelir, bugün çok konuştuklarımızın hiçbir anlamı kalmaz” diyorduk ya…O günlere ilerliyoruz hızla.***Şu olanlar normal olabilir...

Suriye’de, Ukrayna’da, Gazze’de olduğu gibi…

“Gün gelir, bugün çok konuştuklarımızın hiçbir anlamı kalmaz” diyorduk ya…

O günlere ilerliyoruz hızla.

***

Şu olanlar normal olabilir mi;

Geçen sene BM’de Filistinsiz İsrail haritasını gösterdikten 20 gün sonra tuhaf 7 Ekim saldırıları gerçekleşen ve bunu bahane ederek Gazze işgalini başlatan İsrail’in soykırımcı Başbakanı Netanyahu, 10 ay sonra gittiği ABD’de, kongre üyelerince ayakta alkışlanmaktan konuşmasını zor tamamlıyor.

Üstelik, Uluslararası Adalet Divanı İsrail’in soykırımını tazminata hükmetmiş, Uluslararası Ceza Mahkemesi Netanyahu ve Savunma Bakanı Gallant hakkında tutuklama taleplerini görüşürken oluyor bunlar!

Bu kadarla da kalınmıyor; Netanyahu ABD’deyken bu defa da İsrail’in Suriye’den işgal ettiği Golan’da sivilleri hedef alan bir başka tuhaf saldırı gerçekleşiyor.

İsrail peşinen Lübnan’daki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Belki de belaya müstahak olmuşuzdur! 20 Ekim 2024 | 211 Okunma Terörü bölgemizden söküp atacağız 17 Ekim 2024 | 125 Okunma Esad başkalarıyla anlaştıysa… 13 Ekim 2024 | 579 Okunma Çocuklarımızı kime kaptırıyoruz? 10 Ekim 2024 | 255 Okunma Özgür Özel’e de ‘Baykal’ operasyonu! 06 Ekim 2024 | 1.647 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar