Arabeskin babalarının babalıkla imtihanı

Arabesk müziğin, pek çoğu "Baba" lakaplı ünlüleri ne yazık ki evlatlarının gözünde bu unvana bir türlü erişemiyorlar. Magazin sayfaları ve programları yıllardır arabeskin babaları ile onların...

Arabesk müziğin, pek çoğu "Baba" lakaplı ünlüleri ne yazık ki evlatlarının gözünde bu unvana bir türlü erişemiyorlar. Magazin sayfaları ve programları yıllardır arabeskin babaları ile onların çocukları arasındaki çatışmaları işleyip duruyor. Liste ise bir hayli uzun:
İbrahim Tatlıses mali anlaşmazlıklar yüzünden yıllarca oğlu Ahmet Tatlı ile dargındı. Bodrum'da geçirdiği trafik kazası, baba-oğlu yeniden bir araya getirse de İbo bu kez de kızı Dilan Çıtak'la miras yüzünden anlaşmazlığa düştü. Çıtak'ın sırf bu yüzden Tatlıses soyadını reddettiği konuşuldu.



Ferdi Tayfur da kızı Tuğçe'nin ticaret hayatında Tayfur soyadını kullanmasını istemedi. Bu yüzden kızı ve damadıyla yaşadığı anlaşmazlık giderek büyüdü.
Geçen haftanın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arabeskin babalarının babalıkla imtihanı 09 Ekim 2024 | 419 Okunma Nihat Hoca’dan Bülent Ersoy’a tam destek 08 Ekim 2024 | 633 Okunma Şarkıların mı yoksa bizim mi tadımız yok? 06 Ekim 2024 | 104 Okunma Nüfusumuzun erimemesi için 05 Ekim 2024 | 108 Okunma Türk isimleri neyinize yetmiyor? 04 Ekim 2024 | 405 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar