Habil misin Kabil mi?

Değerli okurum Memduh Öksüz'den gelen ve hepimizin hislerine tercüman olan enfes 15 Temmuz yorumunu aslında geçen hafta yayınlayacaktım ama benim Kıbrıs Barış Harekatı anılarım nedeniyle bu haftaya...

Değerli okurum Memduh Öksüz'den gelen ve hepimizin hislerine tercüman olan enfes 15 Temmuz yorumunu aslında geçen hafta yayınlayacaktım ama benim Kıbrıs Barış Harekatı anılarım nedeniyle bu haftaya kaldı:
"Mümin beddua etmemeli derler evet amenna, günah varsa bunda, madalya olsun boynumda...
Allah, FETÖ melanetine mensup olanları, bulaşanları, ama-fakat-lakin deyip parantez açıp darbeye darbe, haine hain diyemeyenleri, canlı katliamı seyreyleyip kontrollü darbe diyen kontratlı hainleri, FETÖ ve türevi herhangi bir örgüte mensup olanlara akrabahısımlık bağı üzerinden hoşgörüyle bakanları, besleyenleri, kendinden sayanları ve hala hain fetöşü-apoşu savunanları kahreylesin.



Evet, Allah onları da cehennemde haşreylesin. Onlar kardeş olsalar kalleş, hısım olsalar hasım olmazlardı.
Onlar akıllarını teslim ile kalmamışlar, ruh ve onurlarından da vazgeçmişler. Öyle olmasalardı pişkin pişkin nasıl gezeceklerdi şehit ettiklerinin kanla suladığı aziz vatanda?
Ne diyor şair:
Kardeşiz diyorsun da...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En tehlikeli suçlu yakalandı (!) 07 Eylül 2024 | 125 Okunma Esra Erol’dan sonra Nuh Tufanı 06 Eylül 2024 | 734 Okunma Affedin bizi çocuklar... 05 Eylül 2024 | 196 Okunma Faciayı çağıran büyük gaflet! 04 Eylül 2024 | 235 Okunma Milletçe nasıl da “Mesut” olduk... 03 Eylül 2024 | 198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar