Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak...

Çocuk cinayetleri aldı başını gidiyor. Birinin acısını dindirmeden bir diğeri patlak veriyor. Bu meselenin Türkiye’yi kaosa sürükleyip yönetilemez hâle getirme kaygısıyla gerçekleştirilen organize...

Çocuk cinayetleri aldı başını gidiyor. Birinin acısını dindirmeden bir diğeri patlak veriyor. Bu meselenin Türkiye’yi kaosa sürükleyip yönetilemez hâle getirme kaygısıyla gerçekleştirilen organize bir eylem olup olmadığı meselesi bütün yönleriyle araştırılmalı.

Bendeniz bugünkü yazında bu yaşadığımız sosyo-kültürel cinayetlerin felsefî arkaplanları üzerinde kafa patlatmak istiyorum.


ÇAĞDAŞ İNSAN VE EŞYANIN TASALLUTU

Bu toplum, ekmek için yaşamadı Müslüman olduğumuz zamandan bu yana. Bu toplum hakikat için yaşadı, Hakk’ın hakikati için. Hakk’ın hakikatinin tahakkuk etmesi için.

Hakk’ın hakikati ne, peki?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak... 16 Eylül 2024 | 56 Okunma Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak... 16 Eylül 2024 | 98 Okunma Savunma / eziklik psikolojisi, bize kazana kazana kaybettiriyor  15 Eylül 2024 | 360 Okunma Narin cinayeti: Türkiye’nin iki asırlık yok oluş hikâyesinin ürpertici resmi… 13 Eylül 2024 | 1.116 Okunma Pasif nihilizm ve mankurtlaşma zaferi! 09 Eylül 2024 | 559 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar